Qui som?

Embotits d'Espinelves

Descobreix tot sobre nosaltres

Qui som i què fem?

Som una petita empresa familiar que elaborem embotits artesanalment des de 1955. Vivim al petit poble nadalenc d’Espinelves, situat a la comarca d’Osona i província de Girona, coneguda tradicionalment per la Fira de l’Avet i com a terra d’embotits.

Quan jo era petit, la meva mare feia de “mocadera” per les cases, es a dir, ajudava a les cases que tenien bestià a fer la matança i elaborar tots els embotits que s’extreien del porc, però quan vaig ser jove vàrem muntar un petit obrador i ens fèiem la matança per a nosaltres mateixos, elaborant tot tipus d’embotits que veníem a diverses carnisseries i botigues de la comarca.

Passat uns anys, vàrem obrir una petita botiga, el punt de venda dels nostres productes a veïns i visitants del poble, però també donem a conèixer els nostres productes fent fires puntuals arreu de Catalunya, on jo mateix atenc als visitants.

Actualment elaboro els embotits artesanalment a l’obrador al llarg de la setmana amb la meva mare i els caps de setmana faig fires i mercats arreu de Catalunya, mentre la meva dona s’encarrega d’atendre la botiga.